Se spala carnea si se sareaza. Se pune uleiul la incins si se rumenesc bine cotletele, pe ambele fete. Broccoli se spala si se separa in buchetele, ta
Se spala carnea si se sareaza. Se pune uleiul la incins si se rumenesc bine cotletele, pe ambele fete. Broccoli se spala si se separa in buchetele, taindu-se si tulpinile in felii. Ardeiul iute se spala si se taie marunt, indepartand cu grija semintele. Usturoiul se curata si se taie in jumatati, pe lungime. Cand cotletele sunt gata, se scot pe o farfurie si se tin la cald. In uleiul ramas, se calesc usturoiul si ardeiul iute timp de cinci minute, amestecand continuu. Se adauga broccoli si se mai lasa pe foc timp de zece minute.
Cotletele se asaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se adauga broccoli, se toarna zeama de oase, se presara cu sare, piper si tarhon si se dau pentru o jumatate de ora la cuptor.
Alte retete mincare recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii