Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de porc cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea si se asaza pe o farfurie

ingrediente

   2 felii cotlet de porc
   1 lingura ulei
Pentru sos:
   1 lingura unt
   4 linguri smantana
   1 lingura mustar
   1 lingura zeama de lamaie
   sare
   piper
   frunze de patrunjel
   rosii

mod de preparare

Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea si se asaza pe o farfurie.


Intr-o alta tigaie se adauga ingredientele necesare pentru sos . Dupa ce incepe sa fiarba, se condimenteaza. Se toarna peste carne. Se decoreaza cu frunze de patrunjel si rosii feliate.
Se poate servi cu salata, cu cartofi sau pur si simplu cu lamaie.





Alte retete recomandate:





Ciuperci la cuptor


Ardei copti


Ciorba radauteana
Incearca si Ficat cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.