Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de porc sau vitel pane si natur

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv).

ingrediente

   500 g de antricoate de porc sau de vitel
   1/2 pahar faina
   1 ou
   1/2 pahar pesmet
   2 linguri unt sau untura

mod de preparare

Pentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv). Fiecare cotlet se bate usor cu un ciocan de lemn, se presara cu sare si piper, se da prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Cotletele astfel pregatite se prajesc intr-o tigaie in grasime incinsa, pe ambele parti, pana cand se rumenesc 15-20 minute. Cotletele prajite se asaza pe un platou si se toarna deasupra unt topit. In acelasi mod se poate prepara cotlet natur, fara sa fie dat prin faina, ou si pesmet. In acest caz, peste cotlet se pune sosul ramas de la prajit.


Ca garnitura se pot servi cartofi prajiti, piure de cartofi sau diferite legume cu unt (morcovi, conopida, mazare verde etc.).

Incearca si Papricas de pui cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc sau vitel pane si natur" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.