Prepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru, salvie, sare si piper macinat. Ma
Prepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru, salvie, sare si piper macinat. Marineaza carnea in aceasta saramura timp de 24-36 de ore. Inabuse spanacul curatat, alaturi de 1-2 catei de usturoi, in putin unt. Intre timp fierbe crema, pana se ingroasa. Presara branza gorgonzola si cand s-a dizolvat, adauga spanacul si condimenteaza cu sare si piper. (Nu fierbe prea mult spanacul.) Scoate carnea din saramura, presara cu sare si piper pe ambele parti, dupa care aseaza-le intr-o tigaie incinsa (nu adauga ulei, deoarece este destul pe carne). Dupa ce ai prajit putin carnea pe ambele parti, prajeste-o in cuptor la foc mediu. (Unge din cand in cand cu miere amestecata cu saramura si fii atenta, fiindca se poate usca foarte usor.)
Alte retete recomandate
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneNu stiu altii cum sunt, insa mie cand mi se pune pata pe un ingredient il folosesc pana cand ma "satur" de el, in cazul...
Tort cu ananas si mascarponeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii