1. Se încălzește Airfryer la 200°C. Se pune usturoiul în sită, se toarnă ulei și se introduce în Airfryer, iar cronometrul se setează la 12 minute. Se rumenește bine usturoiul.
2. Separat, se amestecă restul condimentelor cu sare de mare, piper și ulei de măsline. Se ung cotletele cu o jumătate de lingură de amestec și se lasă 5 minute.
3. Se îndepărtează usturoiul din sită și se încălzește Airfryer la 220°C.
4. Se așază 4 cotlete în sită și se introduc în Airfryer. Se setează cronometrul la 5 minute. Se prăjesc cotletele până se rumenesc deasupra, dar carnea rămâne roșie sau roz în interior. Se țin la cald într-un recipient până se prăjesc și celelalte 4 cotlete.
5. Zdrobiți usturoiul între degete deasupra amestecului de ulei și condimente. Adăugați sare și piper, apoi amestecați bine.
6. Serviți cotletele cu acest sos de usturoi.
Sfaturi
• Poți servi acest fel de mâncare alături de cușcuș și zucchini înăbușite, precum și alături de cartofi cu rozmarin.
• Poți realiza această rețetă și cu alte feluri de carne în funcție de preferințe: pui, vită sau porc.
Cotletele de miel cu sos de usturoi se servesc calde.
Al saptelea indiciu din concursul "Aerul este noul ulei" este: retete
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe