Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete de miel impanate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa.
Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa.
Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri i

ingrediente

   2 bucati cotlete cu os
   2 morcovi
   1 ceapa verde
   usturoi verde
   4-5 fire de marin
   5 - 6 frunze de salvie
   100ml ulei
   500ml supa de legume
   250ml vin alb
   sare
   piper

mod de preparare

Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa.


Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa.


Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet,din loc in loc si impanati-le cu bucatele de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de marin si frunze de salvie.


Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si


piper. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati. Adaugam vinul si supa de legume. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 de minute.
Alte retete de Paste:


Friptura de miel coroana


Friptura miel cu cartofi


Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Cotlet umplut cu carnati
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel impanate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.