Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete de oaie cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop curat si se pun la fript pe un gratar asezat pe jar. Ciupercile se spala, se curata bine si se taie in dou

ingrediente

   6 cotlete de oaie
   rinichi de oaie
   100 gr slanina afumata
   usturoi
   6 rosii
   sare
   piper
   patrunjel verde
   1 cana sos de rosii
   6 ciuperci mari
   ulei

mod de preparare

Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop curat si se pun la fript pe un gratar asezat pe jar. Ciupercile se spala, se curata bine si se taie in doua pe lungul lor. Se frig pe plita. Slanina se taie felii si se frige pe gratar dupa ce se scot cotletele. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul si patrunjelul verde, apoi se amesteca cu sosul de rosii.


Se asaza pe un platou cotletele asortate cu felii de slanina si felii de rinichi. Peste fiecare cotlet se pune cate o jumatate de ciuperca. In mijlocul platoului se pune garnitura de legume, de obicei cartofi prajiti peste care se adauga sosul de rosii.
Cotletele se servesc alaturi de feliile de rinichi si slanina afumata cu garnitura de legume.





Alte mancaruri cu ciuperci:





Tocanita de ciuperci


Ciuperci cu maioneza


Drob de ciuperci
Incearca si Pui umplut cu garnitura si sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de oaie cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.