Mancaruri cu carne

Cotlete de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
a_dobre postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc

ingrediente

   1 kg. cotlet
   2 cepe mijlocii
   3-4 buc. rosii
   1 pahar vin
   putina nucsoara rasa
   sare
   piper

mod de preparare

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.
Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac. Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou. Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.
Incearca si Pui inabusit cu migdale si seminte de pin
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu sos de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite