Cotletele de porc in sos de boia dulce sunt o reteta minunata de friptura ce poate fi servita alaturi de taitei din orez.
Cotletele de porc se condimenteaza cu sare, piper si boia (din abundenta) si se rumenesc in tigaia in care am incins untul, la foc mediu, sub capac, 4-5 minute pe fiecare parte.
Intre timp in smintina incorporam cidrul si cind amestecul este omogen il turnam peste cotlete si lasam amestecul sa mijoteze, la foc mic, sub capac, cca 20-30 minute, intorcind carnea de 2-3 ori in acest timp, pina cind sosul capata consistenta si carnea e gatita. Daca e nevoie, mai puteti completa cu cidru sau apa, pina cind furculita intra usor in carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alison's Trials.
Preparati fideaua de orez conform instructiunilor de pe pachet, repartizati-o pe farfurii, deasupra plasati cotletele si sosul, decorati cu ardei iute pisat apoi serviti.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmoratiM-am insiprat de la Laura Adamache, cu mici modificari Picnicul bucatarasilor
Tort cu ciocolata si capsuneReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii