Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete de vitel moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.

ingrediente

   1 kg cotlete
   5 linguri ulei
   300 gr rosii
   sare
   piper
   2 vinete
   patrunjel verde
   2 catei de usturoi
   1 pahar vin alb

mod de preparare

Cotletele moldovenesti sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne de vita se prajesc cotletele in ulei incins, pe ambele parti. Se taie vinetele felii si se dau prin faina, dupa care se pun la prajit in ulei. In uleiul ramas se pun rosiile curatate si taiate sferturi, se adauga sare, piper, verdeata si usturoiul tocat marunt. Se lasa la inabusit, apoi se adauga cotletele, se toarna vinul si se pun vinetele. Se introduce totul in cuptor si se lasa 10 minute.


Cotletele de vitel moldovenesti se servesc calde.

Incearca si Pulpe de pui la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de vitel moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.