1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm. 3. Curatati, spalati s
1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm.
3. Curatati, spalati si taiati ceapa in segmente de circa 3 cm.
4. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet, din loc in loc si impanati-le cu bucati de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de rozmarin si frunze de salvie.
5. Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si piper.
6. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati uleiul ramas, vinul si supa de legume.
7. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute.
Se serveste cald
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii