Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete impanate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa.
2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm.
3. Curatati, spalati s

ingrediente

   2 bucati intregi de cotlete de miel cu os
   2 morcovi mari
   1 leg. ceapa verde
   1 leg. usturoi verde
   4-5 fire de rozmarin
   5-6 frunze de salvie
   100 ml ulei
   500 ml supa de legume
   250 ml vin alb
   sare
   piper

mod de preparare

1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa.


2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3 cm.


3. Curatati, spalati si taiati ceapa in segmente de circa 3 cm.


4. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet, din loc in loc si impanati-le cu bucati de morcov, ceapa, catei de usturoi, cu crengutele de rozmarin si frunze de salvie.


5. Ungeti carnea cu ulei, dupa care presarati-o cu sare si piper.


6. Puneti bucatile de cotlet intr-o tava adanca, adaugati uleiul ramas, vinul si supa de legume.


7. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 60 minute.
Se serveste cald
Incearca si Perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete impanate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.