Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete mediteraneene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. se curata carenea de pielite si tendoane, se spala si se sterge de apa
2. se presara cu sare si piper si se unge cu miere
3. se pun cotletele intr-

ingrediente

   2 bucati intregi de cotler cu os
   2 legaturi ceapa verde
   150 gr. fistic sfaramat
   250 ml vin alb sec
   1 lamaie
   2 linguri miere
   2 foi de dafin
   2 catei de usturoi
   sare
   piper

mod de preparare

1. se curata carenea de pielite si tendoane, se spala si se sterge de apa


2. se presara cu sare si piper si se unge cu miere


3. se pun cotletele intr-o tava si se coc la foc potrivit impreuna cu vinul si foile de dafin, pana cand carnea este patrunsa si frumos rumenita


4. se toaca ceapa marunt, dupa care se amesteca cu fisticul sfaramat, se adauga coaja de lamaie (razuita marunt), usturoiul zdrobit, si zeama de la lamaie stoarsa


5. amestecati bine si presarati peste carnea rumenita


6. se pune din nou tava in cuptorul incins si se mai lasa 5 minute la foc iute
se poate servi cu garnitura sa fasole verde, morcovi si masare
Incearca si Carne de rata cu portocale
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete mediteraneene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.