Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete polonez cu prune uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cotletele desosat se sareaza si se tavaleste prin faina. Se frige pe ambele parti in untura incinsa. Se trece in tava de cuptor, se adauga untura si

ingrediente

   1 kg cotlete
   15 -20 prune uscate
   40 g untura
   10 g faina
   Sare

mod de preparare

Cotletele desosat se sareaza si se tavaleste prin faina. Se frige pe ambele parti in untura incinsa. Se trece in tava de cuptor, se adauga untura si 3 – 4 linguri de apa. Se pune in cuptor la foc mijlociu, se frige 1 – 1,5 ore stropindu-l des. Cand cotletele este pe jumatate prajit se adauga prunele uscate. Se frig impreuna in continuare, stropindu-le cu sosul din tava. Se serveste taiat in felii subtiri cu prune si zarzavaturi. Ca garnitura se poate oferi varza rosie calita si cartofi fierti intregi.
Alte retete recomandate
Incearca si Carnati preparati in casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete polonez cu prune uscate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.