Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline. Se curata legumele si se taie toate cubulete. Se calesc in 4 linguri
Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline. Se curata legumele si se taie toate cubulete. Se calesc in 4 linguri de ulei incinse in wok. Spre sfarsit adaugam niste rosii uscate si busuioc, (condiment Kotanyi). Apoi se pune in mijlocul fiecarui file amestecul calit si se ruleaza intai marginile lungi spre interior, apoi si capete se aduc unul peste altul ca un pachetel. Se infasoara apoi in hartie de copt si se pune in tava la cuptorul preincins. Deasupra puteti pune ramurici de cimbru si rozmarin, ardei iute si ce va mai place. Se lasa sa se rumeneasca cam 40 de minute la foc potrivit. Apoi se scot pachetelele, se desface hartia si se servesc ca un cadou infasurate in suvite de praz lungi inmuiate la aburi si legate cu fundita. Se pun alaturi perje inmuiate putin in apa cu putin rom, rosii cherry si cartofi fundite copti la tava.(Se taie cartofii felii si apoi in diverse forme festive, stelute, fundite, braduti , cum va place.Se pun in tava cu putin ulei si apoi se vor servi ca garnitura)
Se servesc ca un cadou infasurate in suvite de praz lungi inmuiate la aburi si legate cu fundita. Se pun alaturi perje inmuiate putin in apa cu putin rom, rosii cherry si cartofi fundite copti la tava.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaIn fiecare an de Paste fac pasca. Anul acesta am vrut sa schimb putin ideea si am facut o pasca cu ciocolata si stafide. Este...
Pasca cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii