Mancaruri cu carne

Reteta Creier pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala creierul in mai multe ape si se curata bine. Se fierbe in apa cu otet, adaugandu-se si putina sare. Se da in clocot si se spumeaza. Se ia vas

ingrediente

   600 g creier de porc
   2 oua
   2 linguri de faina
   2 linguri de pesmet
   4 linguri de ulei
   1 lingura de otet
   sare
   piper

mod de preparare

Se spala creierul in mai multe ape si se curata bine. Se fierbe in apa cu otet, adaugandu-se si putina sare. Se da in clocot si se spumeaza. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se scurge si se taie in felii, care se dau prin ou, faina si pesmet si se prajesc, pe ambele parti, in ulei incins.
Se servesc reci, cu salata sau cu garnitura de legume.





Alte retete gatit recomandate





Tocanita de pui


Dovlecei umpluti


Ciulama de ciuperci
Incearca si Carnati pe sfecla rosie
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.