Mancaruri cu carne

Reteta Crema din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste.

ingrediente

Pentru 10 portii:
   supa de oase - 1
   5 l sau 1
   5 l apa
   3 cuburi MAGGI de gaina
   carne de pui - 400 g
   lapte - 200 g
   oua - 2 galbenusuri
   margarina - 25 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Laptele se fierbe si se raceste. Se prepara supa de oase, care se fierbe impreuna cu carnea de pui si sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta, se scoate, se dezoseaza si se taie cuburi mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se toarna in supa. Se mai fierb 10 minute. Se adauga bucati de margarina.




Crema din carne de pui se serveste fierbinte, cu cuburi mici de carne.


Incearca si GAINA RASOL CU LEGUME SI HREAN
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema din carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.