Mancaruri cu carne

Reteta Curcan umplut cu castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumen

ingrediente

   Un curcan
   400 g pulpa de porc
   1 kg castane
   4 linguri de unt
   6 linguri de ulei
   sare
   nucsoara
   piper macinat

mod de preparare

Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumeneste in cuptorul incins, intr-un vas cu unt. Castanele, Ia randul lor, se coc in cuptor, pe plita, apoi se decojesc si se toaca Ia masina. Se amesteca bine carnea de porc cu piureul de castane, adaugand si putina nucsoara.

Curcanul se curata, indepartandu-se pieptul. Se umple cu compozitia obtinuta, se coase si se asaza intr-o tava cu ulei. Se introduce Ia cuptor si se lasa, la foc potrivit, sa se rumeneasca, ungandu-se din cand in cand cu sosul din tava.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi prajiti si salata.



Alte retete curcan recomandate



Pulpe de pui la cuptor

Ardei umpluti

Piept de pui
Incearca si Friptura de miel in sos de vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut cu castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.