Mancaruri cu carne

Reteta Curcan umplut delicios

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru curcanul umplut se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o ora. De obicei se taie varful aripilor si picioarele.

ingrediente

Pentru un curcan de 4 kg se face urmatoarea umplutura:
   250 g paine alba
   ficatul de curcan
   100 g unt proaspat
   2 oua
   sare
   piper
   marar tocat
   100 g ciuperci.

mod de preparare

Pentru curcanul umplut se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se lasa astfel sa stea o ora. De obicei se taie varful aripilor si picioarele, din care se pregatesc, impreuna cu maruntaiele, piftii sau alta mancare. Se face o umplutura din paine muiata in lapte si stoarsa bine, care se amesteca cu ficatul de curcan dat prin masina, sau cu putin ficat de vitel. Se freaca untul proaspat spuma, se amesteca cu tocatura, se pun ouale, sarea si piperul. Se freaca totul bine pana devine ca o pasta. Dupa gust se pot adauga si cateva ciuperci, fierte in apa si taiate bucati, si putina verdeata. Se umple curcanul, se coase si se frige.


Curcanul umplut se serveste cald.

Incearca si Muschi de vita "a la Wellington"
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut delicios" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.