Mancaruri cu carne

Reteta Escalop de vitel cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   patrunjel verde - 1 legatura
   ulei - 100 ml
   ciuperci proaspete/conserva - 400 g/200 g
   faina - 40 g
   1 cub MAGGI de ciuperci
   unt - 25 g
   carne de vitel - 600 g
   vin alb - 50 ml
   apa - 400 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie marunt). Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei. Se adauga 400 ml apa, cubul MAGGI si se fierb la foc moderat. Ciupercile se inabusa in unt si se adauga la sosul de carne. Se fierb inca 5 minute. La finalul fierberii se adauga vin.




Escalopul de vitel cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Incearca si Ostropel din carne de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.