Fasolea,am pus-o la inmuiat de cu seara,apoi am fiert-o putin(a-2-a zi) cu sare, morcov si patrunjel. Asa procedez eu cu fasolea inainte de a o gati.O
Fasolea,am pus-o la inmuiat de cu seara,apoi am fiert-o putin(a-2-a zi) cu sare, morcov si patrunjel.
Asa procedez eu cu fasolea inainte de a o gati.O fierb in ceva apa(cat sa o cuprinda) la foc mic, pana scade zeama aproape de tot. Apoi las asa,pana am nevoie de ea(tot in aceeasi zi).
Am tocat ceapa,si am pus-o la calit.
Dupa ce se rumeneste putin, adaug costita taiata bucati si amestec putin. Las mai departe la rumenit.
Apoi tai morcovii bastonase mai groase si le pun peste.
Torn ceva apa fierbinte peste si adug patrunjelul tocat.
Pun si fasolea si las la fiert,pana se inmoaie fasolea si zeama din oala se ingroasa putin.
Pofta buna!
Reteta Fasole cu costita afumata a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu fasole gasiti aici:
Supa de fasole verde cu costita afumata,
Iahnie de fasole cu afumatura,
Iahnie de fasole la ceaun
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii