Mancaruri cu carne

Reteta Fazan in frunza de vita de vie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc. Pieptul de fazan se felia

ingrediente

   600 gr. piept de fazan
   1 borcan de iaurt
   12 foi de vita de vie
   cimbrisor
   2 dl.vin
   sare
   piper
   3 catei de usturoi
   1 lingura de unt
   pentru garnitura: 700 gr. varza
   1-2 dl. vin
   ulei
   sare
   piper
   unt

mod de preparare

Carnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc. Pieptul de fazan se feliaza, apoi se freaca fiecare felie cu sare, piper, cimbrisor si usturoiul zdrobit. Fiecare felie de carne se ruleaza in 2 foi de vita. Sunt in total 6 felii. Se pun rulourile obtinute intr-o cratita in care am topit unt. Se stropesc cu vin si in cuptor preincalzit, 30 minute se frig. Intre timp, varza se taie foarte subtire si in putin ulei amestecat cu vin o calim. Se sareaza si se pipereaza.
Se aranjeaza varza pe un platou, se stropeste cu jiul din tava in care am fript rulourile de fazan, se aseaza peste rulourile, taiate in doua, oblic.
Incearca si Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Fazan in frunza de vita de vie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite