Mancaruri cu carne

Reteta Fegato (ficat) alla veneziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie multa ceapa felii si se prajeste in putin ulei dupa care se adauga otet si se lasa sa se evapore (mie personal otetul nu imi place in mod deos

ingrediente

   Ficat de vita
   ceapa
   faina
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie multa ceapa felii si se prajeste in putin ulei dupa care se adauga otet si se lasa sa se evapore (mie personal otetul nu imi place in mod deosebit, de fapt il folosesc foarte mult pe cel balsamic asa ca as zice sa pui putin de tot si sa il lasi sa se evapore).


In alta tigaie se taie ficatul fisii, se da prin faina si se prajeste.


Se adauga ceapa peste ficat, sare si piper si se termina de copt, daca este cazul (adica daca se usuca prea tare) se poate adauga un pic de apa.


Traditional ar trebuie sa fie facuta cu ceapa alba dar se poate face si cu rosie.






Se servesta cu felii de mamaliga facuta din porumb alb.


Pofta buna!





Reteta Fegato alla veneziana a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro





Alta reteta cu ficat de vita gasiti aici: Ficat de vitel umplut si sparanghel
Incearca si Curcan intreg la cuptor, fezandat in saramura
Daca ti-a placut reteta noastra "Fegato (ficat) alla veneziana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.