Mancaruri cu carne

Ficat cu sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se incinge intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o lingura pe o parte s

ingrediente

   750 gr. ficat
   un virf de lingura faina
   o lingura arpagic tocat
   o lingurita frunze de patrunjel tocat
   o ceasca de vin
   o ceasca zeama de carne
   o ceasca bulion
   o lingura unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se incinge intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o lingura pe o parte si pe alta sa se rumeneasca timp de 5 minute. Se presara deasupra un virf de lingura de faina, o lingura de arpagic tocat marunt, o lingurita de frunze de patrunjel tocat fin. Se rumeneste totul citeva minute. Se toarna o ceasca de vin, una de zeama de carne si se adauga putin bulion. La sfirsit, se pune sare si piper. Se lasa sa clocoteasca citeva minute.
Se serveste cald
Incearca si Cotlete de miel cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite