Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de gaina cu sos Bechamel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ficatul, i se indeparteaza vezica cu fierea, apoi se toaca foarte marunt impreuna cu maduva. Se incorporeaza, pe rand, galbenusurile. Separ

ingrediente

   6 ficati
   5 oua
pentru sosul Bechamel:
   1 lingura faina
   25 gr unt
   100 gr svaiter
   100 ml lapte
   200 gr maduva
   sos de rosii

mod de preparare




Se curata ficatul, i se indeparteaza vezica cu fierea, apoi se toaca foarte marunt impreuna cu maduva. Se incorporeaza, pe rand, galbenusurile. Separat se prepara sosul Bechamel: o lingura cu faina, 25 gr unt si 100 ml lapte. Se amesteca totul si se pune pe foc pana se ingroasa. Se adauga apoi 100 gr svaiter ras si se amesteca sosul cu pasta de ficat si cu albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-un vas uns cu unt si presarat cu pesmet si se fierbe o ora in baie de apa. Spre sfarsitul fierberii se adauga sosul de rosii.
Aceasta mancare se serveste calda.





Alte retete culinare:





Placinta de dovleac


Sarmale de post


Tocanita de pui
Incearca si Muschi cu sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gaina cu sos Bechamel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.