Inabuse ficatul sub capac, in ulei cu ceapa tocata marunt, acoperit cu slanina. (Nu este nevoie de apa.) Nu adauga condimente pana nu se inmoaie slani
Inabuse ficatul sub capac, in ulei cu ceapa tocata marunt, acoperit cu slanina. (Nu este nevoie de apa.) Nu adauga condimente pana nu se inmoaie slanina. Cand s-a fiert, scoate slanina si taie fasii ficatul. Stropeste cu zeama de lamaie, toarna smantana si condimenteaza dupa gust. Pune inapoi la fiert pentru cateva minute.
Serveste preparatul cu orez sau cartofi fierti.
Alte retete recomandate:
Ardei copti
Castraveti bulgaresti
Cartofi la cuptor
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceste fursecuri de sărbătoare sunt gustoase și ușor de preparat.
Fursecuri cu dulceataReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii