Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de porc cu sos Meuniere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri. Faina se cerne.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ficat de porc - 500 g
   faina - 25 g
   lamaie - 50 g
   ulei - 50 ml
   sos Méunière - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri. Faina se cerne. Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se sareaza.




Ficatul de porc se serveste cald, cu sos Méunière si rondele de lamaie cu garnitura de cartofi.


Incearca si sandvis cu sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu sos Meuniere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.