Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de porc impanat cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de ficat se impaneaza cu slanina.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ficat de porc - 500 g
   slanina sarata - 50 g
   faina - 25 g
   untura/ulei 100 g (ml)
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de ficat se impaneaza cu slanina, se trec prin faina si se prajesc in untura sau ulei. Se sareaza dupa gust.




Ficatul de porc impanat cu slanina se serveste cald, cu diferite garnituri.


Incearca si Piept de pui in manta de sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc impanat cu slanina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.