Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de porc pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de ficat se trec prin faina.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ficat de porc - 350 g
   oua - 2 bucati
   faina - 25 g
   pesmet - 100 g
   ulei - 100 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de ficat se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.




Ficatul de porc pane se serveste cald, cu diferite garnituri.


Incearca si Vinete umplute cu ciuperci si ficat prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.