Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de pui in mod Bacska

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiem ficatul in bucati mai mari.
Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii.
Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa

ingrediente

   60 gr ficat de pui
   2 cepe rosii
   2 ardei verzi
   2 rosii
   4-5 linguri ulei
   sare
   piper macinat
   dupa gust
   1 lingurita maghiran
   1 lingurita boia
   Â½ legatura frunze patrunjel

mod de preparare

Taiem ficatul in bucati mai mari.


Feliem in fasii subtiri cepele. Taiem ardeii.


Prajim ceapa in ulei intr-o tigaie lata, adaugam ardeii, apoi, dupa 1-2 minute, adaugam si rosiile. Presaram sare, piper, maghiran si boia.
Prajim la foc mediu 10 minute pana ce ficatul devin moale si lasa zeama.
Servim cu frunze de patrunjel proaspete.





Alte retete recomandate:


Mancare de spanac cu usturoi


Piept de pui cu smantana


Sparanghel cu sunca
Incearca si Mazare cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in mod Bacska" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.