Mancaruri cu carne

Ficat prajit la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deo

ingrediente

   1/2 kg ficat
   100 g unt
   1 lingura faina
   patrunjel verde
   1 lamiie
   sare
   piper

mod de preparare

Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate de lamiie, apoi se strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust si se garniseste cufelii de lamiie si patrunjel verde tocat. Ficatul se sareaza intotdeauna
dupa ce a fost fript, deoarece sarea il intareste.
Incearca si Ardei umpluti cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat prajit la tigaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite