Mancaruri cu carne

Reteta Flygande Jakob (Jakob zburatorul)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
maria_15120 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se prajesc intr-o tigaie, a

ingrediente

   Reteta pentru 4 persoane
   1 pui gata prajit cumparat din comert
   1 lingura de unt
   150 g bacon
   200 g ciuperci proaspete
   3 dl frica nebatuta
   1/2 dl ketchup
   2 linguri de faina
   1 dl de alune sarate

mod de preparare

Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se prajesc intr-o tigaie, apoi se aseaza pe o farfurie, se prajesc ciupercile si se pun si ele pe o farfurie. Se bate frisca cu ketchup si faina si se pune pe pui. Adaugati si baconul cu ciupercile. Se da la cuptor la 225 grade timp de 15-20 minute. Dupa 10 minute se adauga alunele.
Se serveste cu orez sau cartofi fierti si salata verde
Incearca si Pollo alla Cacciatore
Daca ti-a placut reteta noastra "Flygande Jakob (Jakob zburatorul)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.