Mancaruri cu carne

Frigarui cu rosii si ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase. Se insira pe frigaruie alternind bucatile

ingrediente

   300 gr. muschi de vita
   300 gr. muschi de porc sau cotlet
   150 gr. ciuperci
   o ceapa
   2 buc. rosii
   1 buc. ardei gras
   sare
   piper
   cimbru

mod de preparare

Muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa, rosiile si ardeii se taie felii mai groase. Se insira pe frigaruie alternind bucatile de carne cu ciuperci, rosii, ceapa si ardei. Frigaruile se pun pe gratarul uns si bine incins, rotindu-le pe toate partile. Cind carnea este gata se sareaza, se pipereaza si se presara cu cimbru. Se asaza pe un platou cu garnitura de orez, fasole verde etc. si se servesc imediat.
Incearca si Carnati de pui sau curcan aromati
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu rosii si ardei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite