Mancaruri cu carne

Reteta Frigarui de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
geta_bocse postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie tocata marunt, cimbru, pipe

ingrediente

   4 file de piept de pui
   2 linguri mustar
   1 ceapa rosie
   1 lingurita maghiran
   1 legatura de cimbru
   sare
   piper macinat
   4 linguri ulei
   4 cepe rosii

mod de preparare

Taie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie tocata marunt, cimbru, piper macinat si maghiran. Ruleaza feliile de carne, taie-le de grosimea unui deget si infige-le pe frigarui, alternand cu ceapa mov. Unge frigaruile cu ulei si prajeste-le peste carbuni in jur de 10-12 minute, pana devin crocante, dupa care condimenteaza cu sare si piper.
Se pot servi alaturi de cartofi prajiti sau salata.





Alte retete recomandate:





Ciorba radauteana


Cartofi la cuptor
Incearca si Limba in sos de smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.