Mancaruri cu carne

Reteta Frigarui din carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu latura de 4-5 cm, se infig pe o frigare

ingrediente

   1 kg de carne macra
   200 gr slanina
   sare
   usturoi
   cimbru

mod de preparare

Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu latura de 4-5 cm, se infig pe o frigare dupa ce s-au sarat si s-au uns cu ulei, alternand feliile de carne cu felii de slanina. Daca este sezon, pe frigare se pot alterna bucatile de carne cu bucati de gogosar si felii de ceapa tanara. Cand friptura este gata, se stropeste cu sos de usturoi.
Se serveste cu garnitura de legume.





Alte retete culinare:





Ardei copti


Ghiveci de legume


Mancare de mazare
Incearca si Arpagic cu miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de berbec" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.