Mancaruri cu carne

Reteta Frigarui indiene cu pui si legume cu sos iaurt si castraveti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Frigarui de tofu cu legume si sos curry"
 
Frigarui indiene cu pui si legume cu sos iaurt si castraveti este o reteta perfecta pentru gratar. Este foarte aromata si delicioasa.

ingrediente

   1 piept de pui
   2 linguri de condiment de tandoori (contine::coriandru
   sare
   schinduf
   chimion
   scortisoara
   boia iute
   piper
   negru
   ghimbir pudra
   ceapa pudra
   usturoi pudra
   seminte de mustar
   dafin si nucsoara)
   200 ml iaurt
   sare
   piper
   4 rosii
   1 dovlecel

mod de preparare

Iaurtul se amesteca impreuna cu condimentul tandoori. Pieptul de pui se taie in cubulete de 2 cm si se adauga iaurtului. Se lasa peste noapte la frigider.
A doua zi se iau cubuletele de pui si se pun pe frigarui. Dovleacul se feliaza, iar rosiile se taie in doua.
Se incinge gratarul (noi am folosit unul electric) si se gatesc frigaruile si legumele.
Preparam un sos din 100 ml de iaurt,2 castraveti rasi si scursi de zeama si putina menta.


Frigaruile indiene se servesc caldute cu sosul de iaurt rece.

Incearca si Piept de pui cu gutui si cimbru
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui indiene cu pui si legume cu sos iaurt si castraveti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.