Mancaruri cu carne

Reteta Friptura cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se taie in bucati mici, costita, in fasii. Se pune intr-o tava, se freaca cu plantele aromatice si mirodeniile. Legumele proaspete se presara

ingrediente

   600 g spata sau costita (sau combinat)
   600 g legume mixte (mazare
   boabe de porumb
   morcov
   ardei)
   Ulei
   O ceapa
   Sare
   Piper de Cayenne (boia iute)
   Delicat
   Praf de usturoi
   Boia
   Chimen macinat

mod de preparare

Carnea se taie in bucati mici, costita, in fasii. Se pune intr-o tava, se freaca cu plantele aromatice si mirodeniile. Legumele proaspete se presara peste carne, iar cartofii curatati si taiati betisoare se amesteca printre legume. Se stropesc cu ulei. (Se pot pune si rondele de ceapa). Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa in cuptor sa se rumeneasca cca 1,5 – 2 ore. Intre timp se amesteca de vreo doua ori.
Alte retete recomandate
Incearca si Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.