Mancaruri cu carne

Reteta Friptura cu sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se ta

ingrediente

   O chifla
   2 cepe
   un catel usturoi
   500 g carne tocata mixta
   un ou
   sare
   piper
   50 g maslina verzi
   750 g rosii
   2 linguri miere
   2 linguri mustar
   2 linguri pesmet
   2 linguri unt
   125 ml supa instant
   125 ml vin rosu

mod de preparare

Chifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si verdeturi. Maslinele se taie rondele, 4 rosii se taie cuburi si se amesteca in compozitia de carne. Se pune totul in forma de chec si se coace 40 min. Se amesteca mierea su mustarul si cu pesmet. Se unge friptura cu acest amestec si se coace 20 min.
Din zahar si unt se face un caramel la care se adauga restul de rosii, supa si vinul. Se fierbe totul bine.

Friptura se serveste cu sos si cu pireu de cartofi.
Incearca si Piept de gaina umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.