Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de fazan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Fazanul se pregateste ca in reteta anterioara, apoi se stropeste cu .uit, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se acopera cu fisii subtiri de slan

ingrediente

   1 fazan
   2 linguri de unt
   1 pahar vin
   sare
   piper boabe
   slanina afumata

mod de preparare

Fazanul se pregateste ca in reteta anterioara, apoi se stropeste cu .uit, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara, se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata si se pune in tava de friptura cu o cana de apa calda, restul de unt, piper si putin cimbru. Se frige la foc potrivit o ora, apoi se intoarce pasarea si se adauga vinul. Se continua operatia inca o jumatate de ora, dupa care se scoate friptura si se taie bucati. Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata de muraturi.
Alte retete recomandate
Incearca si Mancare de rata pe pat de varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de fazan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.