Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de iepure cu smantana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Friptura de iepure cu smantana este o reteta simpla si gustoasa care poate fi servita de Paste. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: carne de iepure, ceapa, ienibahar.

ingrediente

   6 bucati (portii) de carne de iepure
   o lingura untura
   o lingura faina
   o lingura unt proaspat
   1 pahar smantana
   2-3 boabe ienibahar
   ceapa tocata
   sare.

mod de preparare

Mancarea cu carne de iepure va fi o intotdeuna o reusita pe masa ta. Intr-o cratita se pune o lingura de untura in care se prajesc usor bucatile de iepure. Se adauga jumatate de pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de jumatate de ora.




Daca scade prea mult, se mai adauga o lingura, doua de apa. Faina bine amestecata cu smantana se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15—20 min. Astfel va iesi o friptura de iepure excelenta care poate fi adaugata si in meniul de Paste.


Se serveste cu mamaliguta calda.




Alte fripturi recomandare recomandate:




Rulada de iepure




Firptura de vita

Incearca si Pui la cuptor cu miere de albine
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.