Retete de pasti

Reteta Friptura de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de iepure la cuptor (Reteta Video)"
 
>
Se spala bucata de miel si se curata de pielita, se curata usturoiul si se taie bucatele. Se incresteaza mielul din loc in loc si se introduce usturoi

ingrediente

   o bucata de carne de miel
   34 catei de usturoi
   condiment pentru miel si oaie
   cateva bucatele de slanina
   un pahar de vin
   o cescuta de apa
   cescuta de ulei

mod de preparare

Se spala bucata de miel si se curata de pielita, se curata usturoiul si se taie bucatele. Se incresteaza mielul din loc in loc si se introduce usturoiul. Se condimenteaza pe ambele parti cu condimentul special pentru miel. Se asaza in tava si se pun deasupra bucatile de slanina. in tava se adauga apa, uleiul si vinul si se baga in cuptorul incalzit in prealabil. Se lasa la prajit o ora jumatate - doua ore, la foc mic, stropind carnea cu amestecul lichid din tava, la fiecare 15-20 minute. Dupa aproximativ o ora, friptura se intoarce in cuptor.
Se serveste calda cu cartofi prajiti sau piure de cartofi si salata. Alte retete recomandate:
Incearca si Coasta de miel umpluta
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.