Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa

ingrediente

   1 kg carne de miel
   3-4 catei de usturoi
   3-4 cepe rosii
   sare si piper
   boia
   mustar
   1 pahar vin rosu
   1 pahar apa
   ulei
   rozmarin

mod de preparare

Taiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, apa, sare, piper, marin si putin ulei.


Dam carnea prin sos, o asezam in tava, punem usturoiul si 3-4 cepe rosii sau albe taiate in 4.


Acoperim tava cu hartie pergamnet si o dam la cuptor pentru 2 ore.
Incearca si Tocanita de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite