O friptura de miel aromata, cu multe ierburi, servita alaturi de un sos pe baza de vin si un gratin pe baza de legume.
O friptura preparata depinde foarte mult de calitatea ingredientelor alese. Tocmai de aceea, iti recomandam produsele din Carmangeriile Selgros. Pentru raioanele de carmangerie, Selgros colaboreaza doar cu furnizori alesi pe spanceana. Astfel, materia prima folosita este riguros si atent selectionata, astfel incat sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara. Toate produsele fabricate in carmangeriile proprii primesc un numar de lot in baza caruia reprezentantii Selgros stiu intotdeauna, cu exactitate, ce cantitati s-au produs, ce ingrediente s-au folosit, de unde provin acestea.
Te provocam sa prepari o friptura de miel a la Chef Cezar, care cu siguranţă va avea succes.
Mod de preparare:
Crestezi foarte bine pulpa de miel, ca pentru rulada. O bati cu folie, ca sa nu-i rupi fibra. O intorci pe partea cealalta, astfel incat partea batuta sa ramana la exterior. Pui pe pulpa astfel preparata un pat de rozmarin, cimbru, salvie, ceapa verde, usturoi si morcov dat pe razatoare. Rulezi carnea cu verdeturile in interior si legi cu sfoara de bucatarie. Intr-o tigaie, rumenesti rulada in ulei de masline, pana ii dai crusta, dupa care introduci la cuptor timp de 25-30 de minute. Cuptorul trebuie sa fie incalzit la 200 de grade Celsius. Presari sare si piper pe friptura cand o scoti de la cuptor. Cartofii si pastarnacul se taie felii subtiri si se aseaza straturi, alternandu-le, in cercuri de inox, cu decor de dovlecel si morcovi. Ca si liant se va folosi smantana lichida. La final se presara parmezan si se vor coace timp de 25 minute, in cuptorul fierbinte (190 grade). "Jiul" ramas de la rumenirea carnii, in care adaugi vin rosu si putina supa de legume va fi lasat sa scada si va fi sosul ce va insoti aceasta friptura.
Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postMelcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAm folosit pentru prima data lapte de cocos intr-un aluat de prajitura. Am fost sceptica la inceput, ma gandeam ca poate nu...
Negresa de post cu lapte de cocos, visine si nuca la slow cooker Crock-PotReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii