Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel cu rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig

ingrediente

   1
   5 kg carne de miel cu
   os
   15 leg. ceapa verde
   15 leg. usturoi verde
   300ml suc de rosii
   1 lingura pasta de rosii
   1 leg. patrunjel
   100ml ulei
   1 leg. marar
   sare
   piper

mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tigaie cu ulei incins.


Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse


la foc potrivit. Luati-o de cate ori este cazul. Curatati


si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le


in segmente de circa 3-4 cm.


Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.


Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine. Adaugati sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac


si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.


La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Alte retete de Pasti :


Friptura de miel coroana


Drob de miel


Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Pui simplu la tigaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.