Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara

ingrediente

   1 kg coaste de miel cu carne
   150 ml
   usturoi
   4 lg rozmarin proaspat
   2 linguri ulei de masline
   sare
   piper
   nucsoara rasa

mod de preparare

Taiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs.


Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa. O punem intr-o craticioara.


Puneti in vas si capatanile de usturoi taiate in jumatati. Turnati peste ingrediente le si puneti vasul la cuptor,


la foc potrivit.


Stropiti carnea cu le din tava.


Å¢ineti vasul la cuptor pana cand scade tot le.





Sfat: Dupa ce este gata lasati friptura in cuptor inca 15 minute, opriti focul cu usa deschisa 10 minute.
Friptura se serveste cu salata.








Alte retete de Paste


Friptura de miel coroana


Drob de miel special


Pasca
Incearca si Tochitura cu carne de porc si pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.