Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.
Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.
Inainte de a baga

ingrediente

   Pulpa de miel
   usturoi
   unt
   sare
   piper
   vin

mod de preparare

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.


Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.


Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.


Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.


Pofta buna!





Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro





Alte retete cu miel gasiti aici:


Rulada de miel cu spanac,


Friptura de miel coroana,


Miel in crusta de mustar
Incearca si Chiftele in aluat cu bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.