Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru.
Peste carne punem felii subtiri de slanina afumata.
Turnam i

ingrediente

   2 kg carne de miel
   200g slanina afumata
   1 pahar cu vin alb
   supa 200 ml
   1/2 lamaie
   1 capatana usturoi
   1 ceasca ulei
   2 linguri supko
   condimente pentru friptura
   cateva boabe de piper

mod de preparare

Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru.


Peste carne punem felii subtiri de slanina afumata.


Turnam in vas uleiul si supa apoi punem 2 lg de supco si condimentele pentru friptura.


Punem si piperul boabe. Dam vasul la cuptor la foc iute. Dupa o ora punem vinul.


Lasam sa se rumeneasca si punem friptura pe un platou alaturi de bucati de slanina.
Pofta buna!
Incearca si Drob cu maruntaie si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.