Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de mistret cu sos vanatoresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o tava

ingrediente

   1 kg carne din pulpa
   100 gr slanina
   200 gr ciuperci
   100 gr untura
   30 gr bulion
   100 ml vin
   1 ceapa
   piper
   1 jumate capatana de usturoi
   25 gr faina

mod de preparare

Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o tava cu untura. Dupa ce s-a rumenit, se adauga zeama de la marinat. Se scoate friptura, se taie felii si se pune intr-un alt vas. Se presara faina peste untura din tava si se adauga ceapa taiata cat mai marunt. Dupa ce s-a rumenit, se adauga bulionul si se stinge cu vin si cu putina apa calda. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se strecoara peste carne, la care se mai adauga si ciupercile calite in restul de untura.

Se potriveste la gust de piper si sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se serveste.

Alte retete culinare:



Piftie de curcan Rulada de porc Ciuperci umplute
Incearca si Rulada din piept de curcan in crusta de mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de mistret cu sos vanatoresc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.