Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi se pune pe o farfurie, se presara cu piper.

ingrediente

   750 g muschi
   100 g costita
   ulei
   piper
   sare
   cimbru
   usturoi

mod de preparare

Pentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi (3-4 cm) se pune pe o farfurie, se presara cu piper, cimbru si usturoi si se inmoaie usor in ulei. Se infig bucatile in frigarui punind intre ele felioare de costita afumata. Se pun pe gratar si cand se intorc se ung cu o pana muiata in untura. La urma se pune sare si se servesc in frigarui, garnisite cu patrunjel si diferite soteuri de legume, cu salata de sezon. La fel se prepara si frigaruile de vitel, berbec si miel.


Incearca si Gyros la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.