Pentru o masa copioasa va recomandam friptura cu legume. Aceasta retata de friptura o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne si legume.
Friptura de porc cu legume este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne se freaca pulpa de porc cu sorici de jur imprejur cu mirodeniile zdrobite cu o lingurita. Se toaca marunt ceapa, morcovii si patrunjelul. Se aseaza intr-o tava legumele, carnea cu soriciul in jos si se coc 20 de minute. Se toarna supa si se mai coace 100 minute la 180 grade. Se incinge apoi cuptorul la 250 grade. Se scurge sosul. Carnea se unge cu apa cu sare si se lasa la rumenit la cuptor. Sosul se paseaza si se condimenteaza. Se curata si se taie felii cartofii si 2 morcovi, apoi se prajesc in ulei, se condimenteaza si se servesc alaturi de friptura si sos.
Friptura de porc cu legume se serveste calda.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii