Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc cu usturoi si dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Friptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa ce se se poate servi cu cartofi. Punem in cratita uleiul, zarzavatul tocat, peste zarzavat.

ingrediente

   1
   6 kg pulpa de porc
   2 cepe tocate pestisori
   1 morcov taiat rondele
   5 catei de usturoi
   2-3 foi de dafin
   o lingurita de cimbru maruntit
   o lingura de pasta de tomate
   o lingurita de boia dulce
   75 ml ulei
   sare si
   piper.

mod de preparare

Friptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa. Punem in cratita uleiul, zarzavatul tocat, peste zarzavat, punem carnea taiata fasii si tapetata cu sare, piper, boia, iar deasupra adaugam usturoiul tocat marunt. Punem un capac deasupra si lasam sa fiarba inabusit, iar la nevoie, adaugam putina apa – nu multa, deoarece carnea lasa zeama multa. Cand consideram ca este fiarta, dam deoparte, iar dupa ce s-a racit, taiem carnea felii, o aranjam intr-o tava, peste carne turnam sosul strecurat si dam la cuptor timp de jumatate de ora.


Friptura de porc se poate servi cu cartofi.

Incearca si Cotlet de porc sau vitel pane si natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi si dafin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.